Bellanut Promüsli

Bellanut Promüsli

Hızlı ve Sağlıklı Atıştırmalıklar 

Hepimiz bazen evden çıkıp kahvaltı yapamadığımız ya da ara öğünleri atladığımız olmuştur. Hem sindirim sistemi hem de metabolic aktivite için öğün düzeninin ve besin içeriğinin büyük önemi vardır. Sağlıklı beyinler ve zinde bir vücut için sağıklı beslenmek gerektiğini söylememe gerek bile yoktur . İş toplantılarının arasında , hayat telaşının içinde çantada taşınabilen ve kolayca beş dakika gibi kısa bir sürede tüketiliebilecek hem bol lifli hem de bol proteinli Bellanuts’ın içeriklerine bakalım.Yediğiniz ürünlerin içeriğini bilerek güvenle tüketmek her zaman hakkımız . Tadına bakmadan geçmeyin derim çünkü ben bayıla bayıla yiyorum.Sağlık siz istediğiniz ve bahane üretmediğiniz takdirde her zaman yanınızda ve bizde bunu pratik halde sizlere sunmak istedik.

 

 

 

BellaNut Promüsli Meyveli 500g

Kullanımı Hakkında Bilgi: 1 Porsiyonu 40gr’a denk gelmektedir. Süt veya yoğurt eklenerek tüketilebilir.

İçinde kuru meyvelerden gelen lif ve vitaminlerle lezzeti birleştiren ve kahvaltılıklar için ideal olan promüsli benim tercihim. Spor yaptığım ve protein ihtiyacımı tamamlayamadığımda diyet listeme eklediğim öğünlerimin vazgeçilmezi.Böğürtlen ,Çilek ve elma ise tadıyla ürünü kendine bağlıyor.

Hem tadını beğenerek hem de içeriğiyle tercih ettiğim bir ürün. Kabızlık gibi problemler için büyük oranda olumlu sonuçları vardır ve metabolizmayı bu özelliği ile hızlandırır.Sütle karıştırabilirsiniz ekstra fistic ezmesi ile daha tatlı bir hale getirebilirsiniz. Tercih size kalmış

Enerji ve Besin Değeri

100gram için

Protein

32,5

Enerji

1555 / 370

Karbonhidrat

43,2

Yağ

5,9

Tuz

0,69

Lif

7,9

Etiketler: bellanut promüsli
Mayıs 17, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR